Gooik Buitengewone Hoeve Ferme extraordinaire : 1.330.000 €

 

Nl. In een Breugeliaans landschap, een ronduit unieke en wonderlijk fijnzinnige woning. Rondom een rustieke  binnenkoer met ruwe beton bevindt zich een hoeve in U-vorm. Het linker been omvat een 19° eeuws woonhuis dat schitterend gerenoveerd is met een combinatie van hedendaagse ingrepen met behoud van de interessante originele details, dat huis geeft uit op een centrale nieuw gebouwde balkvormige vleugel waar men van de salons naar de een fantastische leefkeuken wandelt uitgerust door Bulthaup en voorzien van vloerverwarming, men zit midden in het lieflijke glooiende landschap met zicht op het wondermooie Pajottenland en de tuin met hoogstam fruitbomen volledig omringd door een haag van inheemse struiken. Aan de rechter kant is er een grote authentieke schuur in oorspronkelijke staat met bijzondere geuze kelders. Samengevat : +- 400 M2 bewoonbare oppervlakte, 4 slaapkamers, 3 badkamers, tuin van 5000 M2. Enkel zicht op natuur, weiden, hoeves en bossen, absolute rust, fijne buren.

Fr. Dans un paysage Breughelien, une maison franchement unique et raffinée.

Autour d’une cour intérieure rustique avec du béton brut se développe une ferme en forme de U. La partie gauche consiste d’une maison d’habitation du dix-neuvième siècle qui a été superbement bien rénové, un mélange subtil d’éléments authentiques conservée et de rajouts contemporains, cette maison donne sur une nouvelle partie centrale par laquelle on peut se rendre des salons à la superbe cuisine équipée par Bulthaup et dotée d’un chauffage dans le sol, on se trouve au milieu d’un paysage bucolique vallonné avec vue sur le féérique Pajottenland et le jardin / verger hautes tiges entouré d’une haie en feuillus indigènes. Du coté droit on a une grande grange authentique munie de caves spéciales de conservation de la geuze. Vues que sur la nature, les prés, des fermes et des arbres, calme absolu.