Dansaertstraat Hoek Oude Graanmarkt 220 M2 680.000 € VERKOCHT

DSCF8519

Nl. Uniek appartement in het beschermde art-déco GKF gebouw, alias Bananen Gebouw, 1927, architect Eugèe Dhuicque, 220 M2, zeer ruime sfeervolle living met een bijzondere bibliotheek, 3 slaapkamers, 2 badkamers uitzonderlijk mooie keuken, alles gelegen aan de kant van de Dansaertstraat met uitzicht op de Oude Graanmarkt. Prachtige, gefilterde lichtinval, buitengewoon authentiek en comfortabel, originele lift met open kooi, 2 afzonderlijke ingangen.www.stjosse.irisnet.be/pdf/divers/brochure-eugene-dhuicque-architecte.pdfFr. Magnifique appartement dans l’immeuble des bananes, 220 M2, très grand living avec une belle bibliothèque, 3 chambres et 2 salles de bain, une cuisine puissante, le tout donnant sur la rue Antoine Dansaert.Superbe lumière tamisée. L’endroit est d’une authenticité unique et confortable.

www.stjosse.irisnet.be/pdf/divers/brochure-eugene-dhuicque-architecte.pdf

En. Magnificent apartment in the banana building, 220 M2, very large living room with a mighty library, 3 bedrooms, 2 bathrooms, superb kitchen, everything situated on the side of the rue Antoine Dansaert. Subtle brightness, exceptionally authentic and comfortable.